Ny utmaning.

Efter lång färjekö var vi duktigt sena hem, men 18:57 var jag på linneparken för dejt med go kollega Lotta för att se och höra Elin Ruth. Jag hann!!!!! Är verkligen glad för det, för hon e fasen grym. Snygg som få, coolt klädd i kostym och fräck frilla, en röst med raspig skärpa som skänker mystik åt låtarna. Riktigt najs att sitta i gräset och njuta av sommar o musik med undantag av att min rygg ogillar sittstilen, och jag med god vilja kunde sitta så utan att börja gråta....haha! Brassestol hade varit fint! Ska tänka på det nästa gång när jag har mer än tre minuter till godo.
 
Sovit så gott i natt...!
hörde inga måsjävlar ens, så då sov jag hårt. 
Åt frulle och så till gymmet. Kände när vi gick högst upp i jaktslottet i Binz att jag inte tränat mjölksyreträning så mycket. Att gå fort på hyfsat plan yta är inga problem men att gå i trappor o cykla är annan träning. Så idag varvade jag 10 minuter i trappmaskin och 20 minuter löpband som kondition, förutom styrka. Det blir min nya utmaning, att få konditionen bättre! 
 
Tar en kaffe på balkongen och svettas av.
Ska vårda mina små fötter och duscha, ta mig till Söders blommor en sväng och invänta eminent Sthlm-besök av min goa, gamla vän sen gymnasiet. Ikväll är det grillning hos goda vänner som gäller. Tjoho vilken dag:-)!!!!
 
Kram ❤️
 
 

Kommentera här: