Vågor varar olika länge.

 
Kör repris på boost ikväll.
Blivit förkyld och klenlungad så hoppas på snabb bättring. Gott käk och lite rödtjut hos mor och far kan också bidra till bättring tror jag. Hängde dock inte med sambons tempo ens på promenaden hem från mina päron, då är det inte riktigt ok med mina seglungs.
Men imorgon är en annan dag!
 
Räkningar betalda, ny tvätt på gång, diskmaskinen urplockad. Energi finns det trots allt:-). 
 
Dagen idag har varit bra, kul att träffa studenterna och få en inblick i deras tänk och erfarenheter. Hoppas de känner sig laddade för nya utmaningar imorgon, och inte för stressade efter dagens röj....! Även här går det upp och ner. Det är upp och ner i vågor, och vågorna varar olika länge men bättre dagar finns. Stilla vågor och mjukt böljande finns, liksom höga och stormande vågar. Hur dagen blir imorgon har vi ingen aning om, vi får göra det bästa av den helt enkelt!
 
Ska nu bläddra i nya Faktum. Köpte den av mannen på stan, medan hans stora fina hund låg snällt bredvid. Det fanns två varianter- en med skiva och en utan. Det blev med. Inte lyssnat än men tydligen har Timo Räisinen varit med och arrat den, och allt går ju till människor som har det betydligt sämre än oss.
 
Kram❤️
 
 
 
 
 

Kommentera här: