Kunde varit värre.

 
 
 
Tidsfördriv på flygplats blir käk, snacks, läsa, prata, spela kort osv. 3.5 h försening lördag kväll gjorde att vi nu, söndag, får ett dygn i Reykjavik istället för att vara hemma som o eftermiddags. Så kan det gå. 
Ja, det är inget att stimma över eller bli arg över. 
Ja, det är lugnt - det är ett världsligt bekymmer.
Ja, jag får ta det som en kvinna.
Men det är rätt drygt Så;
 
A) vi vill hem nu, vara hemma, få doften och känslan av hemma.
 
B) vi har uppgifter att göra som förhindras av att vi kommer först måndag eftermiddag. Missat jobb, missade redovisningar m.m.
 
Sex studenter skulle jag tagit hand om imorgon, gett introduktion och fått lära känna lite. Efter en del sms-konversation med förmodligen bästa läraren så löser HON detta imorgon. 
Messat studenter så de vet vad som händer, då förutsättningarna ändras. Chefen vet, kollegor vet. Och ja, tack vare det så fixar det sig. Men det är synd! Sett fram emot detta men får lära känna de på tisdag istället.
 
Har fått ett gott glas rödvin, god mat och kortspel till livs. Lite jogging i korridorerna.        En bra kompensation ändå. 
Sängen känns mjuk och skön. Täcket fluffigt. Det kalla vädret når oss inte.
Och imorgon kl 05 hoppas vi att bussen tar oss till flygplatsen som planen är, så vi kommer hem till sysslor och hem, kollegor och studenter, skola och möten....!
 
Det kunde varit värre!
 
God natt!
❤️
 

Kommentera här: