vi har det välsignat.

 
 
Ljuvliga, härliga, lediga fredag!!!!
Tog ledigt idag och känner hur jäkla gott det kommer att bli efter jul att varannan fredag ha det så framöver❤️
Sov till strax före 8, åt frulle m min dotter och körde henne till skolan på väg för matinköp.
Satte i lurarna i öronen o lyssnade på en otroligt bra podcast, med Christiansson som utrikeskorrespondent som beskriver hur kvinnor och barn är de som är mest utsatta i krigen världen över....
 
En bra pod att lyssna till, då kontrasterna och tacksamheten genomsyrar hela rundan genom Maxi. Samtidigt undrar jag varför folk kör som förföljda av djävulen själv, arga, sammanbitna och tokstressade. Högst ocharmigt och ovärdigt ett folk som har det såååå otroligt bra. 
Saker händer, människor dör, livet är bitvis förfärligt tufft, men jämfört med människor i många andra länder har vi det välsignat. 
Jag hittar inget bättre ord. 
Vi har det verkligen välsignat gott!
 
Lyssnat på dotterns finfina lista på Spotify "Fridas tveksamma jullista" med blandad repertoar som gör mig på gott humör, medan jag rensat kyl och skafferilådor, städat ur och packat in nyköpt mat och ställt allt i betydligt bättre ordning...skön känsla!
 
Nu sitter jag här någon timme, vilar med The och blåbärs/svartvinbärsjuice från Brämhult då jag kör fastedag. Bestämde mig igår eftersom min mage varit ond i veckman efter för mycket mat, för mycket kött och för mycket sött. Den behöver rebootas typ. Känns bra!
 
Jag fortsätter njuta min lediga dag.
Känner in i djupaste mig hur välbehövligt det är.
 
Kram ❤️ Joey

Kommentera här: