Tankar på självförtroende.

 
 
 
Blir verkligen slak av en dag på nöjespark...!
Det är dock en upplevelse som jag verkligen unnar den som vill.
Amerikaner kan sin sak på många sätt, det är "all in" med attraktioner, miljöer, service, renhållning....fantastiskt faktiskt.
 
En sak de är mindre bra på är mathållning enligt mitt sätt att se det. Ekologiska produkter är inte lätt att hitta. Socker tillsatt i allt, i mängder, och om en inte vet vad en ska leta efter för alternativ är det bara att köpa det som först erbjuds och sen ha en sockerdetox efter hemfärd! Hittat både laktos- o glutenfria alternativ dock, alltid nåt. Och mätt blir en, garanterat.
 
Har tankar på självförtroende. Självaktning.
Hur viktigt det är att stå upp för sig själv, respektera sig själv och förmedla det till yngre generationen (ja till andra också så klart). Visa att nej är ett nej, att kärlek till sig själv är att ta hand om sig, stå för vad en tycker, och att sätta gränser och tillåta sig saker i den takt och mån en mår väl av det. Att sätta gränser för andra med vad som är ok att göra och inte. Att våga vara den en vill. Fullt ut. 
Så viktigt för unga tjejer och killar i en tuff värld. Att de vågar bli bra människor liksom utan att följa nån konstig ström utan tanke. 
Att våga vara mjuka, känslosamma, diskuterande varelser med hög aktning om sig själva och med respekt och nyfikenhet på andra människor. 
 
Puss!!!
❤️

Kommentera här: