I trivsamhetens tecken.

 
Min plan är att helgen ska fortsätta i samma anda som gårdagen. I trivsamhetens tecken, alltså.
Även idag vaknat tidigt, av mig själv, så nu ligger jag här och morgnar mig i lagom mak med ny bok och lite bloggande. Har också läst senaste blogginlägget av yngste bonussonen som är iväg på sin livs resa. Så härligt att få följa honom via hans beskrivning av vardagen på resande fot.
 
Dottern och jag ska mysa till det med brunch på stans mysigaste ställe (cafe de luxe) i förmiddag, innan det är dags för premiären av Folk och rövare i Kanomilla stad där yngsta bonusdottern gör skådespelardebut. Det ska bli så roligt!!!
 
Det känns lite konstigt idag då min unge imorgon åker iväg för 6 dagar. Är så van vid att ha henne omkring mig så jag kommer att sakna stort! Önskar henne goda, sköna, mysiga dagar så att hon får lite höstlovsenergi och kommer tillbaka glad och laddad:-)
 
Ska nog sätta mig en stund vid pianot även idag. Behöver få ur mig, och i mig, energier som liksom är som bränsle för själen. Satt och sjöng gamla sånger igår, och spelade forna pianoläxor för att behålla lite flyt i fingrarna. Viktiga stunder onekligen!
 
Skön lördag till er!
❤️
Joey

Kommentera här: