Just idag. Och grattis!

 
Så är det nog.
Som jag själv sagt till kollegor o vänner att det måste få ta tid, att en får ha is i magen o förtröstan. Tids nog, kanske imorgon så känns det ändå lite bättre. Idag var bättre än igår - bara det! 
 
Att skriva uppsats, planera och utföra en flytt, examineras o misslyckas, ta nya tag o sedan lyckas, ha nära o kära som varit sjuka och som lämnat detta jordeliv...det har varit ett tufft år. Dessutom är jag i en ålder där kroppen verkligen spelar en spratt emellanåt med både sömn och annat. Människor utifrån kan ibland tycka att livet tycks glida fram på en räkmacka, men vem vet vad som finns bakom? Vad man brottas med? De som vill se, ser. De som vill veta, vet.
 
Och jag vet att kroppen o knoppen har fått sig en törn detta år. Jag vet också att jag faktiskt är ödmjuk nog att se det och att be om hjälp. Och att försöka bli klokare, mer inlyssnande till de egna signalerna. Och jag tror att det kommer att bli bra, även detta. Med liiiite tålamod och kärlek, musik, älskad pärla, familj och goda vänner...sköna, goda saker att samla kraft av.
 
Just idag mår jag bra...trala la....:-)!
 
och idag, mina vänner, fyller lillbonusen år! Grattis sötaste lilla Flisan❤️
 

Kommentera här: