Livsråd, energi och parfymprovning.

Så är den traditionella trippen till London över. För denna gång. Det är ett kärt återseende, och en skön resa där det finns nya sköna saker att utforska för varje gång.

Det är artiga människor, god mat, lagom temperatur, fantastiska musikaler, skön shopping....
Och det bästa: att göra det tillsammans med mannen i mitt liv. Vuxentid, bara för oss. Att få promenera en massa varje dag, i vårt tempo, se på det vi är sugna på, gå i valda butiker, ta siesta för att gå ut framåt kvällen igen. Lite uppiffade och musikalsugna....värdefull tid!

Det är faktiskt ett livsråd.
Oavsett om du lever med någon eller inte. Men att åka på vuxengrejer någon gång per år. För att samla energi, få va lite ego och ha det bra på vuxenvis, utan anpassning. Jag tror det är bra. För att orka va go och snäll igen:-)

Känner dock att jag är trött. Min energi var nog på noll när semestern började, så det tar tid att komma ifatt. Och det känner jag.
Har en slags stress som lätt slår på när jag vet att hemfärd är på gång. Kroppen är ju egentligen finurlig. Den säger till mig att relalalaxa. Att finna spåret, men först om fyra veckor.
Och då får takten va snällare, det känner jag.

Just nu är det skönt att sitta här på Gatwick. Med en latte, blogg och kolla på folk. Vilken härlig blandning vi är! Min man o jag doftar av allsköns parfymprovning i taxfree....
Blev dock inget köpt, men oj vad kul att dofta!!

Pöss❤️ och glad midsommar!

Kommentarer:

1 Karolina:

skriven

Låter helt underbart, mycket inspirerande❤️

Kommentera här: