Lite oroligt stolt.

 
 
Oj vad min lekamen behövde massage i förmiddags...! Som en träbit har jag varit senaste dagarna och jag fick veta idag "att det inte är alla som har tvättbräda på ryggen". Typ superknölig. Och sååååå öm. Alvedon och spikmatta och lugn råder nu. Tack bästaste Christel! Lyder "ta det lugnt...". Min unge och jag har precis kollat på filmen 500 days of summer. En kärleksfilm fast om komplicerad, envägskärlek. Välspelad film.
Framåt ska jag dammsuga huset så vi kommer hem till ett rent hus efter resan. Är högst ogillande mot eget, smutsigt hem:-).
 
Min unge förresten.
Hon bloggar för FI! Kronoberg. Och hon uttrycker sig tämligen precist. Lite vasst. Med skärpa. Om den självklara rätten att vi som kvinnor ska få klä oss och se ut hur vi vill oavsett vilka åsikter vi har. Åsikterna sitter inte i om vi vill bära bh, ha rakade armhålor eller inte. Det sitter i tanken. I vem vi är. 
 
Jag är stolt. Över att min bästaste unge kan och vågar uttrycka sina åsikter, och stå för det. Ibland också, medger jag, lite oroligt stolt då hon kan ha en väldigt snabb tunga, vass som få mot någon som uttrycker sig på icke önskvärt sätt. Ändå är den styrkan nåt att värna om. Att våga stå på sig, våga tala klarspråk och strida för viktiga saker. 
Så ja, jag är lite orolig. Men mest stolt. Och glad över att ha en analyserande, engagerad dotter som vill göra skillnad och tror på det. 
Det är nåt verkligt värdefullt.
Älskade unge❤️. Du är allt bra klok på många sätt.
 
Joey

Kommentera här: