Promenad, krunegård o film.

 
Har just laddat ner en ny app som jag genast måste testa ju! Fler fina bilder i ett liksom. Kuliga grejer finns det!!
 
Efter jobbet satt jag en stund och språkade med min bästaste dotter en stund. Det blir alldeles för lite av det vissa dagar när jag mest jobbar.
Lite sorgligt känner jag. Gäller dock att nyttja tiden eftersom tiden med henne är lånad. Om ett par år när gymnasiet börjar så kanske hon inte ens bor hemma, eller ens i stan. Det är verkligen på lånad tid vi har med våra ungar, och det gäller att passa på, att njuta, att diskutera och reflektera, få dela tankar med dem...! Tiden går såååå fort. 
Jag har haft så många sköna stunder tillsammans med min älskade unge och hoppas på många än❤️. 
 
På promenaden duggade det lätt, medan Krunegård och Rent sjöng i mina öron. Riktigt skönt även om mina lungor inte riktigt gillar detta väder. Men kroppen behöver ändå gå, lungorna behöver det o själen likaså.  Det är lite som musik för själen.
 
Istället för teater ikväll blev det promenad, film och kattmys. Filmen Pojken i randig pyjamas har jag sett nu. En fiktiv historia som verkligen berörde. En 8- årig pojke som reflekterade över det märkliga och nedtystade, som valde att utforska. Som inte köpte rakt av. Blev tagen och tänker åter på alla människor som gick där vi gick, i auschwitz. Fast med skillnaden att de kände ständig hunger, trötthet och skräck....
Jag tycker att alla skulle göra den resan en gång. För att se. Känna. Reflektera. Bli berörda.
För att det inte får glömmas.
 
❤️
Joey

Kommentera här: