Framtidsplan....:-)

 
 
 
 
Efter jobb igår tog jag min underbara Spotify i öronen och promenerade bort till repetetionerna av årets sommarföreställning: Hjälten från Toftasjön.
Det var lite småsvalt men jag värmdes av teatern, och av att åter se min sambo på scen tillsammans med duktiga kolleger. Kul!
 
Var såååå trött igår kväll, fick dock en fantastiskt bra konsert av laleh till livs. I SVT, så härligt! Hon är verkligen både begåvad, med enorm förmåga att vara närvarande och att komma innanför huden med sina ord och sin sång. Ljuvligt är ordet!!!!!
 
Är trött efter jobb även idag. Trött i fötter och huvud. Mycket som snurrar efter dagens alla uppdrag. Tror ändå att det blev en bra dag, och att jag gjorde det jag kunde. Tillsammans med goa kolleger.
 
Sitter på en parkbänk, inväntar en kompis för en kaffe. Får då också köpa tidningen Faktum av en vänlig herre som kommer fram till mig. Jag gillar att göra det. Läste i någon tidning på lunchen, om en kvinna som ägnar mycket tid till att jobba på dag- och natthärbärgen för hemlösa på Sthlm stadsmission. Och tänker att, ja, det är nåt jag skulle kunna tänka mig. 
Så givande det måste va!
 
Kram och god eftermiddag❤️

Kommentera här: