Coetzee och tankar.

 
 
Vaknade 8 av min just nu, förfärligt djupa och produktiva hosta. Läste ut Jojo Moyes bok och gick sen upp. Drog på träningskläder, åt bär o fil, tog en kaffe och plockade fram ny bok. 
 
Läste en stund i lugn och ro med kaffet i handen o Tusse i knät. Tog sen min kropp ut på promenad för att försöka mobilisera kraft för lungfunktionen. Gick väl sådär. 
Behöver nog mer effektiva läkemedel än inhalationer och nässpray då jag Förmodligen både har bihåleinflammation och lunginflammation på G. Således längesen, och det är en klar seger i sig :-)!!
Ska ta tag i detta imorgon bitti innan jobbstart. Blir så bra så. Kör aloe Vera, ingefära, honung o citron, inhalationer och cortison tills dess!
 
Coetze. Verkar vara en tänkvärd bok, om en borgmästare I den afrikanska öknen som tvingas ta ställning då imperiet vill utrota ett folkslag, barbarerna. Ska han försvara de oskyldiga eller ska han blunda och gå vidare som om ingenting händer? Inte så lätt, som det först verkar.
Pratat mycket om det här efter resan till Auschwitz i sommar. Om man var tvungen att välja den onda sidan för att på så sätt rädda sina nära och kära, eller om man valt martyrskap. Tänk efter. Det är inte självklart. Kanske köper du ditt barns, din mans och ditt eget liv genom att arbeta för den "andra sidan". Vad vi ÖNSKAR att vi gjort här kanske inte till när det blir verklighet...? Vad tror du?
 
❤️

Kommentera här: