Alldeles underbart....?

 
Det är ju väldigt sant.
Att vi ibland måste lyssna inåt, på vad vi faktiskt vill. Så vi inte gör det som förväntas av oss utan stämmer av med den inre kompassen.
Vill jag detta? 
Gör jag det för min skull eller för någon annan skull? Bra att medvetandegöra, men såklart, också gott att göra saker för någon annan. 
 
Att fråga sig om en är på rätt plats eller inte, med jämna mellanrum - det tror jag på. Förändring behövs ibland, och jag tror att det är dags att byta bana när en mest irriterar sig på jobbet, på folket som är där och på arbetsuppgifterna. Och när det gör att jag själv inte kan TILLFÖRA något dit jag jobbar- då är det dags. 
Dags att vända blad och söka värdet någon annanstans. För du har ju ett val, inte sant?
Ingen tvingar dig kvar om inte möjligtvis du själv....? Ibland tar vi konstiga beslut som behöver revideras.
 
Ibland är en utrensning bra.
Utrensning av saker som tar mer energi än det ger. Att söka sin egen sanning och sitt väl och ve. Att lyssna inåt...och stilla fråga sig själv: känns det här bra? Åh vad bra! Fortsätt så! Om inte: byt spår. Pröva nåt annat. Våga ändra det som är mindre kul. Kanske kan det beslutet vara alldeles, alldeles underbart:-)?
 
Joey❤️

Kommentarer:

1 Karolina:

skriven

Jag tror verkligen du tillför mycket på ditt jobb! Men lycka till med jobbytet. Ibland måste man våga tappa fotfästet och pröva något nytt.

Svar: Jag ska faktiskt inte byta, jag ska bara utöka minTjänst m andra saker. Jag tänkte mer generellt, på
Att det finns en tendens att va kvar trots att man inte
Alls trivs, kanske ogillar sitt jobb och sina uppgifter,
Och att man faktiskt inte är medveten om att man
Inte längre tillför nåt för egen del.

Men tack ändå:-)
Johanna

Kommentera här: