Oordning och jag.

 
 
Tittar på bilder från Sydafrika, och minns tillbaka sköna dagar med mannen i mitt liv....!
 
Kan behövas just idag när Pärlan ringer och frågar ifall jag varit inne ännu. Som tur var hade jag inte det, och fick då förvarning om att det såg väldigt rörigt ut.
Det var väldigt bra med den förvarningen annars hade jag nog verkligen fått tuppjuck när jag gick in i vårt hem.
HELA köksbordet var uppställt med saker, efter att en dam (fråga mig inte vad de kallas men någon som pimpar hemmen inför foton innan försäljning) röjt runt.
Och jo, det såg ju inbjudande ut för någon utifrån som ska se huset, funktionerna - inte prylarna. Vissa saker kände jag bara....jaaaaa! Så vill jag ha det i nya köket. Brickor undanstoppade, det man använder framme men mycket gömt i lådor och skåp. Men just röran nu var...sådär.
 
Nåja.
Vi har en hel del jobb förstod jag, framför oss innan fotograferingen!
Men inte idag.
Fick dock inspiration till att damma av när det nu var så spartanskt i fönster och bänkar.
Alltid nåt:-)
 
Räkningar betalda, smoothie på banan, avocado, havremjölk, ingefära, citron och mango fixad. Ger energi vilket behövs. Haft en bra dag med handledning av studenter, reflektioner, ivägskick av schema till nästa periods studenter, svarat på en bunt mail...lite allt möjligt så som jag gillar för det mesta för att inte rastlösheten ska komma smygande.
 
Tänkte när jag pratat med Pärlan om varningen.
Att det jag brukar säga verkligen stämmer: att jag på jobbet är tämligen flexibel, gör väldigt många olika saker och har det allmänt rörigt. Det gör det att jag verkligen vill ha ordning, undanplockat och var sak på sin plats när jag väl kommer hem. Det stör mig oerhört med oordning faktiskt och jag plockar  mycket, tjatar mycket och drar av månadspeng för min unges del om hon inte plockar undan efter sig...
Sånt är livet med mig som mor:-)
 
Burgare på tapeten ikväll med guacamole tänker jag. Och massa grönsaker.
Blir bra efter att hönan kommit hem från dans och Pärlan från andra äventyr denna dag.
 
Pöss i örat
/Joey
 
 
 

Kommentera här: