Tänker på dig.

 
 
 
Klockan 7 idag kom alltså köket. 
Ni ser? 19 pallar kök som burits av starka män och starka ungdomar...vad ni kämpat!!
Det ska bli galet spännande att se det växa fram, sättas ihop och på plats målas. Jag hoppas igen att det är så fint som det varit i våra huvuden...!
 
Datorarbete tröttar mer än jobb som ssk märker jag. Blir otroligt trött av planering, svara på mail och fixa...få ihop tider med andra, kolla upp författningar m.m. Gick tidigare idag, lugn dag överallt och samlade ihop mig strax efter 3. Handlade i lugn o ro innan tokstresshandling a la fredag drar igång.
 
Och så mitt i all rolighet händer det ju nåt som är mindre kul, så som livets växlingar så ofta ter sig.
Tänker på dig som väntar besked. Håller tummar och tår att det är bra besked, besked att hantera som en lättare vind. Ingen storm eller annat oväder. Stjärnor, en LÄTT vind ber jag om. Tanke o kram skickar jag! Tänker också på dig som är mitt i behandlingar, kämpande mot en högst objuden jävel som tagit kroppen i besiktning. Även där får stjärnorna min tanke. Om styrka och kärlek.
Livet är bra underligt.
 
Men också underbart, som gör att jag vill va med länge. Jag är nyfiken på hur det kommer att arta sig även framöver liksom, som så många med mig. Det hoppet behöver vi. Den tron. Och glädjen i att se framåt❤️
 
Joey

Kommentera här: