Energiförråd & kamomillthe

 
Att fylla på med energi är så viktigt!
Jag brukar säga det på introduktionen med studenterna när de har fem veckors praktik framför sig: se till att göra sköna saker när du går härifrån varje dag. Fyll på
med musik, motion, vänner, goda saker...för att orka, för att rensa och för att kunna fylla på med nytt igen.
 
Jag och min kollega har transkriberat näst sista intervjun idag, skrattat järnet emellanåt när vi hör som krattor av det vi spelat in, eller när jag svär som en tok eller säger saker som min kära kollega blir lite chockad över När fingrarna inte lyder och skriver allt annat än det jag tänkt...vi har roligt, och det går framåt!!
Av superkoncentrationen blir jag sen hiskeligt trött dock..,!
 
Så även idag har jag fyllt på mitt energiförråd med go vän, pratat massor om vad livet haft med sig under de åren vi känt varann. Både lycka, sorg, tokigheter...och mycket kärlek oss emellan. Tack för att du finns! 
Så mycket har hänt, ibland tänker jag att det ju är konstigt att livet ändå vänder, får ljus och glädje igen efter tunga tider.
Av historien kan man lära sig och gå vidare. Lära sig och inte göra om redan gjorda misstag.
Till det kan man behöva en del stöd för att lyckas, tills den nya tryggheten satt sig i själen, och förankrats i myllan.
 
Sitter nu efter två äggmackor i soffan och kollar på lite mer gourmet på Tv med halv 8 hos mig...blir inte jättegourmet när ingen annan är hemma men jag ska strax festa till det med en kopp kamomillthe:-)
Och Kristina Olsson's Tusenskönor.
 
Kram och god kväll!
Joey
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: