Bra är ordet.

 
 
Det var ingen magbacill, det var magkatarren från down under typ. Kittat upp mig med medikamenter från Apoteket idag, dricker bara en espressokopp m kaffe på morgonen, sköter mig i övrigt efter förra veckans lite galna matintag: fikabröd och chips efter ändå helt ok måltider. Det straffar sig, i mitt fall.
Nu känns det bättre, och snart är den ett minne blott!
Frukosten består nu av rivet äpple, rivet päron samt pauluns kakao&hallonmusli (som är riktigt god!!)
Känns bra för både kropp och knopp!
 
Skjutsat min lilla, stora älskelse till sin far idag. Alltid konstigt att lämna för en hel vecka, då jag sen två år tillbaka haft henne för jämnan förutom varannan helg. Så det är TOMT utan henne, utan alla små samtal och diskussioner i soffan och vid köksbordet, eller på rundorna med bil. Tomt att inte ha hennes hår att fläta på kvällen Eller hennes tinning att pussa på morgon och kväll.
Säkert, för bådas del, också nyttigt att få intryck någon annanstans ifrån och att för Fridis del vila från sin kycklingmamma lite.
Om tre år kanske hon flyttar på sig, när gymnasiet börjar. Det är bara att vänja sig...!
 
Har idag lunchat med mannen på stan, mysigt och liksom lite extra lyxigt när man är hemmavid.
Beställt nya brillor, och diskuterat fram och tillbaka: enkelslipade eller progressiva. Det blev det förstnämnda eftersom jag mestadels använder linser. Mer o mer kommer det att märkas att behovet ökar men vi tar det då. Jag ser ändå bättre med glasögonen, då jag vid linsbärande måste ha tantvarningens läsglasögon:-). Jag ska försöka börja använda dem lite mer också!
 
Smoothie på mango, röda vinbär, citron, honung o yoggi och en ny bok. I glasrummet.
Det är verkligen mim avkoppling.
 
Skönt nu efter att all tvätt är klar från stugan...tänk vilken lyx att bara trycka på en knapp, sen hänga upp ren tvätt!!
Tack gode Gud att jag slipper tvätta som Patriks mormor gjorde i stugan: gå med tvätt ca 3 km för att på knä ligga och klappa den, och sen bära hem galet tung, BLÖT tvätt igen.
 
Bra har vi det.
Ordet är BRA.
 
Kram Johanna ❤

Kommentera här: