Seg i kropp & knopp

 Sommarbild från Byrum, Öland 2009

Jaha...så var det då dags för bacilluppsamlingsplats Johanna då. Trodde jag skulle klara mig, trots att de flesta omkring mig varit lite risiga i diverse åkommor.
Varit seg i kropp och knopp hela veckan (alltså typ 3 dagar då) men tja, jag har jobbat och tänkt att det ju är en liten förkylningsbasseluska. Llite feber ville den åstadkomma i alla fall. Så, nej....det blir ingen promenad som tanken var. Det blir nog snarare ett bad i mitt badkar (utan bubblor....:-(!  )  för att hämta kraft.

Satt på möte på förmiddagen efter ommöblering av expedition. Träffat vår nye ULVE-ansvarige, som har det övergripande ansvaret. Kändes bra, inspirerande.

Igår var vi på bio...en riktigt amerikansk actionfilm med Angelina Jolie. Ganska spännande, underhållande och tämligen förutsägbar vilket inte hindrade att jag hoppade till av skrämsel ett antal gånger under den 1 ½ timma som filmen pågick....guuuuud, vad jag är lättskrämd! Jag bet i alla fall inte kärleken som satt bredvid mig, som jag gjorde med min käre pappa i bergbanan på liseberg när jag var liten och var skiträdd! Solly pappsen....

Badet hägrar.
Vila.
Längtan.

Kram!
Johanna

Kommentera här: