Långmorgon & Juldoft

  

Just nu smälter en 70% mörk chokladbit i munnen samtidigt som jag insuper min första kopp av ett kardemummakaffe jag införskaffade häromdagen....och jag kan säga att det är en väldigt angenäm, väldoftande, lite julig känsla över smaken...gott alltså!!!

Slö morgon, vaknade återigen i natt runt 4-tiden och inte kunde somna om på en stund. Och i natt var det väl ingen fullmåne?! Vet inte vad som händer. Vet att jag bråkar med en styck tå på min vänstra fot.
Någon som haft slagsmål med denna kroppsdel någon gång vet vad jag pratar om. Jag har aldrig förstått att det kunde klia så djävulskt så man river sönder huden...men det kan det. Cortison och champinjondödande medel är införskaffat men jag vet inte hur lång tid det ska ta på sig för att fungera optimalt?
Fö rmig är det en gåta på ett sätt. Jag som är ett barfotabarn, som alltid tar av strumporna det första jag gör när jag kommer hem p g a ett uttalat strumpobehag. Älskar bara fötter, tror att mina fötter och tår vill vara på bar backe, känna golvet och smulorna, kylan och värmen...:-)
Antagligen försöker kroppen att tala om nåt för mig. Kanske att gympaskor på jobbet inte är det bästa alternativet, trots andning av tyget? Kanske att något i min sammansättning är felaktig?
Kanske att jag behöver en och annan kolhydrat trots allt, och lite tillägg av lite vitaminer & mineraler...? Vad vet jag? Köpte i alla fall ett sådant preparat, nämt Kvinna, igår, så får vi se om min kropp blir snällare;p!

Jaha, hoppas ingen satte sitt kaffe i halsen nu...mig rår nämligen ingen på vad gäller kvackelmageri. Är typ rätt okänslig för det. Men det kanske inte ni är? Ni ska inte närvara vid våra fikor på jobbet i så fall....!
Å andra sidan har ni väl nåt som inte är världens mest yummie-aktigt på er lekamen emellanåt också:-)? Vi är inte på topp jämt, eller hur?

Tränade igår, så skönt. Var där med vännen Anton och slet i maskinerna en stund medan Fridis hade sin dubbeldanslektion. Två slöfisar anlände hem, åt, tittade på halv film i soffan, halv i sängen tills jag somnade och Frida stängde av TV:n. Jo, typ trött är ordet. Somnade med halsont och huvudvärk, vaknade med mindre huvudvärk och halsont, och lite småförkyld bara. Det råds det bot på nu med mitt kardemummakaffe - bästa medicinen!!

En promenad till stan för inhandling av linsvätska ska ske, sen en fika hos Ak och mina goa bonusgrabbar tillsammans med kärleken och hans girls. Ser fram emot det!!!

En skön lördag önskar jag dig.

Kram
Johanna

Kommentera här: