Stanna tiden...?

Ibland när det känns sådär extra angenämt så vore en tidsstoppare nåt att ha! Ni vet, när ögonblicket känns sådär skönt, när saker är magiska, när man upplever att nåt är väldigt najs....så är klockan ibland en tråkig tingest, som påminner om tiden som går, som liksom springer iväg.

Däremot när saker är halvsega, bara lite kul och mest nödvändigt ont...då står den liksom stilla! I alla fall känns det precis så, som att tiden och klockan ibland retas!!

Varianterna finns, och kan finnas över en dag.
En tid att ha förväntningar till...en hel dags tid till förfogande innan det förväntade ska hända.
Dagen på arbetet har dock varit god. Har fåt tmycket gjort, med tänk om handledare till HT studenter, sista kompetenskortet för TILDA för ett tag framöver är fixat, brevskrivning för att ansöka om stipendie för medarbetare, apoteks- och förrådsbeställning, planering för höstens föreläsning och vårdteknikdagar på universitetet, frallfika på förmiddagen och jordgubsfika på eftermiddagen:-)....och så slutligen, trots alla trevligheter, så får jag då äntligen gå hem.

I rask takt hemåt till min älskelse som varit iväg hos kompis (vunnen vän från teatern), tog en snabb dusch och fixade till mig innan upphämtning för mobilinköp för Fridis del samt smakrådskoll på kyl/frys, godisinköp...filmhyrning (om de tnu heter så...?) innan käk, ännu mer skönt umgänge, skratt och flams, mungnabberi i all välmening:-)...en bra kväll som kunde fått vara längre än så här!!!

Frida vill nog också att tiden ska gå så hon får kolla in sin nya mobil ordentligt i morgon;p!

God natt vänner.

Joe

Kommentera här: