Sommarlov!

En händelserik dag!! Väckte älskelsen halv 7 för att hon skulle hinna göra sig klar,  alltså platta hår, klä sig, sminka sig....kolla sig i spegeln ungefär sjuttitolv gånger innan avfärd...
Packade slutligen in oss och tårtan, åkte till skolan för att lämpa av henne, och till Konserthuset för tårtavlämning. Tog mig en tur...lite kaffe i morgonsolen var en oerhört skön start på dagen:-)!!! Tackar <3! Det gav energi!

Energi att sitta och sjunga och spela någon timma innan det var dags även för mig att se anständig ut....! Promenerade för att möta modern så vi kunde ta sällskap till underbar skolavslutning i konserthuset. Dante slutar verkligen 9:an!!! Grattis gubben! Helt otroligt vad tiden går! Och han och hans vänner var så stiliga, i kostym och slips...shit vilka grabbar! Blev välidgt rörd av alltihop, särskilt när förskoleklassens små människor ställde sig framför alla 9:or med röd ros i handen för att sjunga ihop och sen överlämnades blommorna. Så himla fint!!! Inte många ögon var torra....

Tårtkalas i konserthusparken efter det, med killarnas mamma A-k, Fridas pappa, min mor och Fridas farmor och såklart Fridis och Dante. Mysigt att sitta i sol i gröngräset även om det kändes lite väl ohälsosamt med tårta som lunch men nåja....:-)

Softade hemma ett par timmar på balkong/växelvis  balkongen med bok...skönt. Cyklade sen ner till stan för att möta en del av de ovan, åt god mat och tog ett glas vin. Fridis åt som en hel häst faktiskt!!! Hon fick frågan var hon gör av allt och hon svarade som jag gjorde på jobbet en gång när jag fick den frågan...tog sig om sin enorma byst och sa helt allvarligt "här". Självklart!!! Var annars:-)?!

Parken på väg hem för att hjula och ta knasbilder, skratta och busa lite. Skön avslutning på en skön dag.

Nu har somliga sommarlov...så härligt! Önskar att mitt kunde börja också....!!! Längtar efter ledighet!!!
Känslan av att ha ledigt, inte behöva stiga upp utan bara ha veckor på sig att softa....! Gud, så gott!

Glatt sommarlov på er som har det!

Kram i sommarkvällen
Joe

Kommentera här: