Nyttodag efter njutningskväll

Skönt med en skön gårdagskväll...! Hade en galen dag på jobbet, dåliga patienter, tåliga och lugna anhöriga, mindre tåliga och mindre tåliga anhöriga, en lite smått kaosartad dag där jag fick ställa mig frågan flertal ggr; borde jag sett nåt annat? Borde jag handlat annorlunda? Vad kan jag lära mig av detta?
Nästan 1 timma sen därifrån var det promenad hem och dusch...för att avsluta kvällen på PM med Pärlan. Så otroligt gott, mysigt, skönt och energigivande!

Lagom salongsberusade gick vi hemåt i kvällen, så otroligt skönt med sommar, värme och liksom den enkelheten den för med sig!

Vaknade strax före klockan 7 idag, gick ner i tvättstugan med min bautatvätt Allan, lade mig igen och däckade 1 h tills nästa tvätt skulle i....gott!
Varit och handlat, betalat räkningar, vikt tvätt, hängt tvätt....suttit på balkongen och intagit kaffet.

Hoppas på en skönare arbetsdag ikväll, eller i alla fall inte fullt så kaotisk som i går. Känslan av otillräcklighet är inte trevlig. Vill finnas där, se det jag bör se och åtgärda det i tid. Fick dock tack av patienterna igår, att jag är så vänlig trots att de såg att både jag och övriga sprang benen av oss. Känns ju skönt mitt i ilskan från andra.

Ikväll ska jag samla energi, när jobbet är avklarat. Ser fram emot det!

Ljuvliga liv i sommaren! Ser fram emot resten av sommaren, vad den kan innehålla. Njuter jag i nuet, och känner tillförsikt att gå en dag framåt i taget. Tack liv!!!

/Johannis
(gillar det! En viss liten flicka har börjat ge mig det namnet, som min farmor ofta sa:-)

Kommentarer:

1 Eva:

skriven

Man undrar hur det gick till att äta med bilen på PM. För visst är det den som heter Pärlan? Hahaha:)

2 Johanna:

skriven

Den stod så klart där, blank och fin, trogen och såg på mig med sina vackra ögon....:p!

Kommentera här: