Champagne, jordgubbstårts och skolavslutning

 
Efter en mycket mysig kväll igår med goa vänner var jag lite snurrig vid cykelfärden hem...tål visst inte (eller tål jag det väldigt väl men jag blir bara liksom lite yr, inget konstigt med det!) champagne, god mat ,och rödtjut...:-)!
Tack för mysig kväll!

Skumma tendenser idag, omeprazol får tjänstgöra i magmaskineriet då blir det nog bra snart!!

Förberedelser inför morgondagens skolavslutning...visserligen Belgiska jordgubbar (gopattar!!!) men goda såna, sockerkaksbotten och vaniljkesella. Ser åtminstone rätt god ut, hoppas att den smakar gott också! Imorgon dukas ett hundratal tårtor upp när Ringsberg har skolavslutning. Sre maffigt och härligt ut och man tror att de tårtorna kommer ju inte att ätas upp....haha, pyttsan! 5 minuter efter tårttagarstart är det inte liga maffigt och härligt att se ut över tårthavet! Dante slutar 9:an....shit, vad tiden går! Gymnasiet nästa....helt otroligt, och Fridisen börjar 4:an. Och jag....jag blir äldre, skrynkligare, tröttare....och lyckligare....:-)!!! Eller fasen vet, är nog piggare och yngre än på länge förresten!

Läckberg ska sällskapa mig i fåtöljen.
Vågar jag ta en latte också....? Huvudet och kroppen (förutom han i magen)vill och behöver ha kaffet, koffeinet och smaken i munnen!!! Jo, det får bli en lille en.
Fridis har kompis här, fnissar och tatuerar varann, lägger in bilder på bloggen eller bilddagboken tror jag...lyssnar på Spotify. Mysigt.

Gillar när hon tar med kompisar hem, mysigt att se vilka glinen är, snacka lite med de och höra Fridis må bra och skratta. Får gärna vara huset fullt. Precis som Johan och jag hade det när vi var yngre. Alltid kompisar hemma, mamma som kom med saft och bullar eller senare, pappa som stekte korv och ägg till ett helt gäng människor.

Själv lyssnar jag på Feist. Skitbra!!!

Styrka till dig som behöver. Du kommer att fixa detta också!!!

Kramiz!!!
Johanna

Kommentera här: