Badkrukan ilurad!


Vaknade vid 8,  utvilad och lugn i själen.
Hade en skön gårdagskväll med gott samtal, god mat, en southern comfort (undrar om jag stavar som en kratta eller om det faktiskt heter så?!) till mr Barnaby och mr Jones. Det är en viss sommarkänsla för mig att kolla på, gillar det enkla i den. Lit ekul miljöer, typ väldigt förutsägbart men så charmigt och irriterande på samma gång med kvinnosyn fårn 1100-talet. Nåja, jag behöver ju inte leva så. Jag kan bara skratta åt det, finna det lustigt och lite småkul att lista ut vem mördaren är.

Frukosten intogs ute med gott kaffe, innan frissbesök och för somliga en resa för att arbeta som en gnu hela dagen....och denna somlig var inte jag idag:-)! Faktiskt otroligt skönt att vara ledig!

Körde förbi min goa farmors grav en sväng före frissbesök också. Så skönt att sitta där på huk en stund. Var länge sen. Jag har henne med mig i hjärtat, och känner oftast inte något behov att av att gå till graven men av någon anledning ville jag det idag. Satt där, vattnade och sjöng stilla och tyst Gabriellas sång. Berättade för henne om mitt liv i nuvarande form, att hon skulle gillat det hon såg. Att hon skulle varit glad för min skull. Det vet jag. Och jag blir glad när jag tänker på det. Tack finaste, bästaste du för att jag hade turen att va ditt barnbarn <3.

Hämtade min älskelse, shoppade två par pjuck till henne och var på Evedal i solen.
Vet inte hur hon lyckades, men det gjorde hon i alla fall...la hon huvet på sne? Log sitt vackraste leende? Pussade mig på munnen....? Lade gift i mitt kaffe?
Jag vet faktiskt inte, men jag gick i alla fall i vattnet. Slutade andas för ett par sekunder men doppade mig sen och simmade runt litegrann!!! Helt galen, jag vet. Men...jo, det var så. Faktiskt var det riktigt skönt!
Och Fridis var nöjd över att hon lyckats få i sin gamla mesiga badkrukemorsa!!! Själv gjorde hon flickis, och volter, stod på händerna och allt annat konstigt i vattnet. DET gjorde inte jag!

Nu mätta o goa. Sitter i soffan och slappar innan balkongdags igen. För varmt där ännu...
Det finns ju inget vatten att doppa sig i där;p!

Kram och god kväll.
Joe


Kommentarer:

1 Alexandra:

skriven

Fin blogg ni har!! Önskar er en skön sommar. Kram Alexandra P.

2 linda skala:

skriven

..du skriver så fint! Fick en liten tår i ögat när du skrev om gravbesöket.. Puss vännen och glöm ALDRIG att DU är en fantastisk människa!

3 Eva:

skriven

Jag tror det är Pärlans inverkan...

Kommentera här: