SturköTack för sköna dagar! För mysiga samtal, skratt, allvar, mat, kaffe, sightseeing...mysigt med Maggan, alla glin och hennes goa syster!
Det är en av de från gymnasietiden (den enda tror jag bestämt) jag umgås med, det är ju typ några år sen...! Vi träffades via musiktillägget, hängde en hel del på skåres eller i hennes lilla lägenhet och pratade om livet i stort och smått. Tonårs- och livsfunderingar...
Rätt häftigt att man med så olika bakgrund, egentligen olika livvsyn ändå synkar så bra ihop. Det är en ynnest och väldigt skönt, känns som att man med riktigt goda vänner bara fortsätter från där man senast var även om det var ett halvår sen man fysiskt sågs.Sturkö är vackert. Vägarna på Sturkö är vackra, mysiga och pittoreska. Gårdagskvällen var solig och skön med härlig mat, vin och sällskap på altanen. Uppvaknandet i dag var väl egentligen mindre skönt. Sprang från tältet i ösregn och Tors vrede och blev typ dränkta...bestämde mig då att nä, den andra natten där får bli en annan natt längre fram då sovsäckar och kuddar var dränkta av vatten. Så där skönt att gosa in sig i igen....Nu hänger det på tork, nytvättat i min källare. Laddade för nästa gång!!En hälsning från två snyggos redo för sömn i går kväll:-)

Kramis

Kommentera här: