Semestertider...

En kort tripp till Öland blev det.
Vaknade med solen som mer och mer skymdes av grå moln, och när vi var på väg till Borgholm i snigelfart kom de första dropparna. Så att packa ihop tältet kändes som en klok sak.
Tjejsemestern blev dock den kortaste hittills...så kan det gå.
Skönt ändå att bara vara ett par dagar, vi åt när vi var hungriga, glinen badade i poolen, hyrde cykel och gick till lekplatsen och kom som de ville.
Kaffebristen var igår morse dock påtaglig. Öppnades inget kaffeåtkomst förrän 12...så jag fick rasta pappas bil till Löttorp för att inte dö kaffebristdöden...!!!
Pappsens bil ja, vi brukar göra ett litet byte när vi är på Floroth semester...så vi kan få plats med packning och alla oss:-). Den stora äran att köra min lilla Pärla (Plåtpärla....yes!) måste ju vara en hit?! Diesel med fetare motor är också en hit, kan jag säga. Tur i den snigeltrafik som igår rådde....jisses!

Tanken var att tjejerna skulle övernatta hos varann igår, som avslutning på semesterdagarna. Det bidde inte så, trötta damer var det så vi var på var sitt håll i lugn och ro istället. Behövdes tankas, lite ro, lite kärlek, lite mys.
Tittade på en film, käkade hemgjorda burgare, satt o pratade, kollade bilder...lade oss vid 11 och sov till över 9 idag för min del.Till 10 för Fridis del. Välbehövligt efter att ha vaknat halv 7 i tält.

Det är tvättning som gäller, 1000 handdukar bland annat...
Och så är det meningen att Frida ska rensa (verkligen tokrensa!) på sitt rum här och sitt rum hos pappa, då vi ska på loppis på söndag. Kanske kan hon tjäna in lite stålar till hennes dröm-iphone? Kampen kommer nog mest bestå i att skiljas från sina prylar, även om hon inte haft de eller använt de eller ens tittat på de på 2 år...en utmaning helt klart!

Regn är idag en bra sak. Blir lättare att göra sånt tråkigt då.

Ska ta vara på livet med goda vänner i eftermiddag, Ulle och hennes kära familj kommer på fika:-)
Ser fram emot det!

Har nu tagit tag i uppsägning av Tele2-abbonemang och in i netatonce-världen....hoppas jag gör ett bra val! Lär märka det 29 oktober;p!

Ha en god regnig dag!

Johanna

Kommentera här: