Rekreation

 Julmat

 Röther

 "Jultomten e faktiskt död"

Limerick till mig:-)

 Nämen mamma!

 Familjen Taikon

 Vila

 Födelsedagsbarn

Julhelgen har gått fort!!
Ledig Julafton, sov länge, lång frukost innan lite matpill och Röther-besök. Julbord och klappar. Kalle Anka & Co. Snaps. Kaffe. Prat och mys.
Många fina klappar!!!
Fridas min var obetalbar då hon öppnade sin bästa klapp, som sedan varit högst välanvänd hela helgen!!! Många foton har det blivit, precis som hon älskar så!

Kvällen firade vi i värsta Taikonstil hos Patrik och hans familj, då även Dante och Ak kom förbi och åt med oss på  kvälllen♥! Helt ljuvligt att ha nästan alla samlade! Dennis var för trötter, han börjar ju bli lite till åren mannen:-)!
Mycket prat och skratt, fina och mindre fina snapsvisor, fler paket och mer godis...
Bästa klappen tilll mig var förmodligen en GPS:-)! Ni som vet förstår vad jag menar!
Kan man köra fel 5 mil på Öland, eller hamna i fel ände på ett köpcentra så....så är en GPS en välgärning till en snurrhjärna helt enkelt! Tack älsk!
Fina böcker, skivor, kärlekscheckar, kuddar och överkast....och mycket fina kläder fick jag av tomten. Funderar på ifall ni vill att jag ska bli snällare året som kommer eftersom jag fick så mycket:-)?! Tack i alla fall!!!

Gårdagskvällen var lilla mor och far hitbjudna eftersom mamma fyllde år.
Antijulmatsmeny bestående av aubergine och mozarellatjosan till förrätt (lagat av Jois), fisksoppa till huvudrätt samt tryffel till dessert samt vitt vin och senare även whiskey och rödtjut. En skön och god afton om jag får säga det själv!

Idag var jag slöare än knäck.
Låg länge kvar på min älsklings bröst och ville inte riktigt vakna till.
Väl uppe så diskades och städades det, så nu är huset i representabelt skick igen - skönt så här i efterhand onekligen!!!

Trött och seg, känner att eftermiddagen nu varit skön liggandes i sängen och slöglott på TV med Fridis bredvid mig.. Nu bloggar vi båda två och lägger in bilder från julen i datorn.
Lagom söndagsaktivitet.
Kanske är det många som lliksom vi är slöa idag, njuter av helgen som varit, maten som ätits och musiken och umgänget man kanske haft.
Alltid finns det något att vara glad och nöjd för.
Något att lyfta som det som gav dagen en mening, ett leende och en god stund.

Min morgon var definitivt en sådan stund.
Kaffet & chokladbiten.
Slappandet i sängen med dottern.

Äh, vet ni vad? Jag tror jag lägger mig tillrätta igen fast nu med en bok i handen!

God eftermiddag!

Johanna

Kommentarer:

1 Erika:

skriven

Underbart!!! En skön jul har du haft kära vän!!! Det förtjänar du!!! Vi slappar också här i hemmet. Orkar inte så mycket mer efter julhelgen!!Ha en skön kväll, och snart måste vi kramas!! Har Johannaabstinens!!!

Puss och kram!!!

Erika

2 JL:

skriven

Tänk jag fick också en GPS i julklapp! Den är riktigt bra att ha för oss virrhjärnor

Kommentera här: