Inventering & JulefridIdag var de nästan vår ute med endast 8 minus ju:-)! Å hör ni, det ÄR en smula ljusare, visst är det väl det?
Inga långfils, inga termobyxor utan överlevde ändå...

Gick upp efter visst obehag av ringande klocka...sov så himla gott bredvid världens bästaste Pärla...borde vara straffpoäng att behöva gå upp då!!!! När man ligger inbullad och ingosad som en kanelbulle i värmen hos den man som doftar godast i stan, har lenast hy och är så där alldeles, alldeles underbar♥!!
Suck...upp steg jag. Som en organisatorisk tidsfascist typ.
Dusch, kaffe och lite frulle...sen rullade bilen fint till jobbet.

I 7 timmar har jag idag stått i beredningsrummet och räknat läkemedel, TJOHO!
Blev helt snurrig i huvudet emellanåt, men färdigt blev det. Kändes bra att få det gjort, så slipper någon annan när jag hade tid:-)
Mycket godis och fika från patienter och medarbetare stod på bordet på jobbet, mer lär det bli för de som jobbar i helgen.  

Sista klapparna ligger under granen, lax- o broccolipaj och romsås är fixad, badrummet avspolat, lägenheten dammsugad, kvällsmaten i magen och ljusen tända....till och med bordet i köket är dukat inför morgondagens jullunch så slipper jag det i morgon:-).
Lite uppesittarkväll som är väl klämkäckt men ändå...lie julstämning är det i alla fall!

Hoppas ni alla får en skön, avslappnad och mysig Jul i lugn och ro med någon god vän, barn eller själva med ett tänt ljus, en bra film, julgodis och en skinkbit...
Njut av din dag.
Och tänk på att Julafton är precis lika lång som alla andra dagar.

Pussens o kramen!
Särskilt till dig som önskar att Julafton ska gå fort över.
Värme till dig.
Snart min vän, går det mot ljusare tider, det blir små gröna blad på träden, solen visar sig från sin varmare sida och gräset blir grönt...

/Johanna


Kommentera här: