Veteraner o feber




Hur går det till? Att man vid 39 graders feber ändå är talför, icke sovtrött och hyfsat trevlig? Jag tror inte jag är det om det är jag som innhar symtomen....tur att hon är tålig, lilldamen i alla fall!
Inte mycket sömn p g a ihärdig hosta och inhalationer i natt, varit uppe sen 7 och är lagom seg just nu. Har letat upp lite knark i kylen som kan vara bra att ha ikväll förresten, inför natten så Fridisen får sova lite...tur det finns stark hostmedicin!!!

Fridis har intagit soffan, kollar på De tre vännerna och Jerry....ja, det mesta som är på TV vid den här tiden. Tur det finns många kanaler och många DVD-filmer! Och tur det finns knä att somna i när hostan ger lite småångest...:-) Det känns dock att den lilla börjar bli lite stor, när man ska bära henne till sängen igen. I sömnen ojar hon sig och tycker nog att jag får till det så-där-bra....! Nåja, lite får man stå ut med...!

Halv 9 kom kära mor för att kolla till Frida medan jag och pappsen åkte till Evedal för att se starten på veteransbilsrallyt där min käre Patrik och hans papps skulle medverka. Många coola bilar onekligen, men frågan är om jeepen inte har coolast historia? Krigsjeep, vid Normandie...undrar vad den skulle kunnat berätta om den hade en röst? Många hemskheter förmodligen... Själv fick jag ha hjälp för att ta mig i och ur den, hur hög som helst...när man väl satt så satt man bra dock:-)

Helgen går fort trots att den innehållit mindre aktiviter än tanken inför den var. Skulle fikat med goaste Flyboosarna idag, hoppas ni finns kvar så vi snart tar det <3!!
Kräftor i miniformat blev det dock igår, goda sådana. Och ett glas rött, gott sådant!

En god söndageftermiddag till er!
Fasiken, solen lyser ju idag!!! Gott, gott, gott!!!!

Kram
Johanna



Kommentera här: