Rosa



Det är tur att det finns droger ibland....stark hostmedicin insöps av Fridis igår kväll, vilket gett både henne och mig några timmars god sömn. Vaknade halv 5 av seg hosta, gav henne en hutt till för att hon skulle få sova gott till halv 8. Bricanyl, Pulmicort vid uppvaknande...och nä, hon är inte blå - hon andas:-)!
Ringde VC, ska dit i eftermiddag så att de får lyssna på hennes små lungs. PEF-värdet är obra, så vi får se om vi får hem en ailos att inhalera i istället.
Guuuuud, vilken tålig unge jag har! Klagar inte, hon är bekymrad över at tinte kunna vara med på första street-lektionen ikväll dock, men hon klagar inte att hon är trött av 39 graders feber eller har det tungt med slem i luftvägarna... Vi hoppas på vändning idag! Att de kanske hittar en påvisbar basselusk som kan behandlas...
Vill att du ska bli bra igen, lilla älskelsen!!! Love you så in i hundan!

Mina kära paranteser kom förbi med vackra blommor som tröst till sjukling och vårdare, tack <3! Det värmer!!! Dessutom rosa...som står för kärlek mellan mor och barn, utan förväntningar. Rosa står också för ära och moral och läker sårade känslor.

Varit på hemköp på morgonen, älskelsen var sugen på Actimel och frukt. Blev en tidning också, så nu har jag blivit uppdaterad om tonårsbeteenden från tidningen Julia:-) och en styck Actimel finns i magen. Önskan om köttfärssås har anlänt precis, hoppas det smakar lite när den väl är tillagad! Finns lite pannkakstårta kvar också...;p

Vad har jag på schemat annars idag? Jo, jag tänkte pallra upp mig till gymet efter sommarens slöhet...ska köra ett pass där för att komma igång. Väcka kroppen ordentligt! Ge den lite utmaning...det behövs verkligen!!!

En stilla kväll får det sedan bli, egentid med bok och tända ljus tänker jag mig. Meditation.
Behöver det, känner jag. Så skönt!

Veckan som är ska jag insupa kärlek i mitt liv...längtar!
Lite praktiskt tillsammansjobb ska utföras, lite kabeldragning, och annars mest middagsmys och lugn och ro. Tillsammans med Mannen i mitt liv.

Shit pommes frittes - jag har det bra <3!!
Se nu till att du blir bra nu också, Fridisen!

Kram i måndagslunchen!

Johanna

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Tänker på er och att Frida måste ha jobbigt med sin astma och sina lungor...Fy stackars Frida.Har hon bra astma mediciner? När Julia bytte till sybrimicort blev hon en annan "unge" hon går alltid på den varje dag året om....Funkar bra.Går ner sig vid en förkylning och vid kyla...men fiungerar annars bra,Hoppas det blir bättre.Stor Kram Mille

Hörde henne på "tuben" vackert!!!

2 Johanna:

skriven

Mille! Tack för omtanken! Vi kommer förhoppningsvis bli kallade för ny spirometri och medicinkoll. Jag har själv symbicort och det är den klart bästa behandling jag haft för min astma. Vi får se vad som händer. hon var feberfri på morgonen, första dagen på 7 så nu hoppas jag....:-)



Kram

Kommentera här: