Mjukstart


Det börjar bra med en jobbvecka efter semestern, att jag idag har ledig dag. Skulle jobbat helgen som gick, därför ledig dag idag. Väldigt gott!
Ställde klockan på halv 7 men vaknade av mig själv idag...kanske för att vi däckade före halv 10 igår kväll, både Fridis och jag. Två trötta Rötter!
Låg i sängen och kollade in Fångara på Fortet, i mitt numera så lyxiga sovrum som innehar en TV:-). tack för den, och tack för installationen av densamma!

IKEA-katalogen bläddras det i, Frida växer ur sitt rum i takt med att dagarna går. Spegel och byrå önskas, så varför inte en spegelbyrå? En klassisk med stor spegel som sitter i byrån? Kanske får stå på julklappsönskningen i år:-).
Skjutsade Fridis till skolan idag, i ösregn. En positiv och pratsen tjej som ser fram emot skolan just nu, känns det som. Nya klasskompisar, ny lärare, lite nytt schema och nya aktiviteter...inte fel.

För min del blir det snart en kaffekopp hos päronen innan min hippielika flowerpowerfrisyr ska ansas ordentligt hos favoritfrisören Katarina! Skönt.

Mer kaffe i eftermiddag när vi ska träffa Kristin och Filippa. Blir en skön dag, lugn dag, en bra dag helt enkelt.

God tisdag till dig!

Tänd lite ljus i mörkret, ta fram en god bok, en skön CD och en stoooor latte.
Sätt dig tillrätta i favoritfåtöljen eller soffan....njut av icke soliga dagar på bästa sätt.

Kram
Johanna

Kommentera här: