Vårtlött...

 Våren gör mig verkligen trött...eller allergin och klenlungor snarare...har idag börjat inta antihistaminer för att kanske få en lite lättare vår. Trodde jag skulle svimma av trötthet av tabletterna men jag känner ingen skillnad. Vilken tur att jag inte somnade över läkemedelsvagnen när jag handledde studenten;p! Eller handledde...jag gick med henne, hon skötte sig själv vilket är precis som det ska.Kollade av att hon hade koll emellanåt, i övrigt har jag haft händerna på ryggen. Gutt med hungriga och ambitiösa studenter! Synd att det är deras sista dag i morgon, måndag är det nya studenter som kommer. Sista 5-veckorsperioden innan sommaren! Fort går det.
I sommar ska jag förkovra mig, arbeta endast som syster yster för att upprätthålla min egen kompetens. Det är nyttigt och nödvändigt och roligt:-)! Variationen jag har nu i mitt arbete är himmelsk! Tiderna är också himmelska, även om jag är trött som en gnu när jag stiger upp halv 6....men livet blir enklare och jag mår bättre!

Cyklade idag. Kände att jag nog måste motionera cykeln lite..gillar mest att promenera. Skönare, roligare. Stannade till vid söta Hovs bageri på hemvägen och inhandlade lite förnödenheter. De har en liten kyl med fil och mjölk, smör och juice....bekvämt och bra!

Fick samtal av min älskelse på sena eftermiddagen när jag var på väg igen, ville bli upphämtad då hon hade fiol och grejer...så jag hämtade upp henne. Ville fotat lite, hon fann fina områden där jag hämtade upp henne men då började regnet komma. Inte sugen på att ta ut min alldeles nya fina kamera, så vi köpte blommor istället:-) Mysigt att få se henne lite.

Räkningarna är ivägskickade, usch...kom på det i morse att jag glömt detta. Blir nog inte vräkt;p! Konstaterar att det nog får bli ett varv på alpgatan för att kunna leva i lite lyx den här månaden:-)! Nädå...allt går. Allt ordnar sig. På nåt sätt.
Ska vara att jag blir vräkt för att de börjat måla balkongerna, OCH satt upp nya bräder där det nyss var stora hål efter de alldeles genomruttna!!!

På tal om ordna sig...vi pratade om det på jobbet idag när det är tjockt med patienter, och vi undrade hur det skulle bli med de som skulle skrivas in i morgon bitti. Samtidigt vet man att det ordnar sig, några timmar framåt är ett annat läge. Och så blev det nog...att de som kommer sen får dela på en korridorsplats på morgonkvisten...tja, det löser sig tills de nyopererade kommer tillbaka till avdelningen:-)!

God afton i skummet
/Johanna

Kommentera här: