Är det verkligen jag.....?!

...som blir så gammal? En fyra och en nolla? Jag har inget emot att fylla år, inget emot att bli 40 heller...men jag förstår inte riktigt vart tiden liksom tar vägen. Det har ju gått så jäkla fort! Och jag känner mig inte så gammal som det står i mitt körkort...hur man nu ska känna sig. Men jag är rätt barnslig, rätt lik en lastbilschaufför...och jo, jag är glad över att fylla år. Alternativet finns ju inte!

Kris har jag haft när jag fyllde 25. Då hade jag ångest över att jag inte hunnit med nåt bra i mitt liv, och visste inte vad jag skulle syssla med...men jag har ändå varit med om del. Mycket dumheter, som att hamna i frikyrkosvängen med allt vad det innebar och känslan av frihet när jag tog mig ur där (lyssnade rymmandes från bibelskola lyssnande på Marie Fredriksson "låt mig andas" och Lundell på hög volym - FRI!!!), jag var tämligen oförsiktig om mig själv när jag var yngre...En del underbart roliga saker har jag varit med om, som att ta ssk-examen för många år sen fastän jag inte ens förstod kompendiet med förklaringar till ssk-studierna:-). Men jag fixade det och det var en skön känsla att en skoltrött mänska som jag gjorde det:-)!
Det var en extremt rolig dag och det har blivit många härliga år med sjuksköterskeriet med fina arbetskamrater, många patienter där en del satt eviga spår i hjärtat för att de berört mig på olika sätt. Jag har hunnit med att engagera mig i journalsystemet, i TILDA, i dokumentation, schemaläggning, och nu huvudhandlederi som är förtjusande kul! Också många studenter som passerar förbi som sätter sig i hjärtat:-)!
Det bästa av allt...jag har fått världens vackraste och finaste dotter! Det var den största och viktigaste dagen i mitt liv! Jag har fått uppleva kärleken, härlig vänskap, många fina sångminnen med Aprilväder....livet är bra! Och livet kan bara bli bättre, även med dalar och bakslag...så är det ju liksom livet! Glad för det!

Solen skiner idag. DET är också nåt som gör mig glad! Och Sufjan Stevens på stereon är skitbra!!! Rekommenderas varmt!

Ha en skön dag!
Det ska jag ha <3!

/Johanna

Kommentarer:

1 linda:

skriven

..lovely Johanna! Du skriver så mysigt, blir helt varm i mitt hjärta! Tack för det! Nu bara måste jag gå och pussa på mina underbaraste, finaste, goaste tjejer, Ella & Mira! Puss på dig också!

Kommentera här: