Påfylld med kärlek.

(null)

Oj vad jag älskar sovmorgnar, slöa morgnar och långfrukost…!! 
Alla säger att en blir piggare på morgnarna ju äldre en blir men det är tvärtom för mig. Är hellre uppe längre när jag är ledig och sover lite längre. 

En fantastiskt skön dag, med träning efter frulle och sedan en promenad på en av de vackraste platserna. Just nu alldeles inbäddat i skir grönska, och som en kör av fågelsång. 

(null)

Småpysslat lite. Tvättat, städat, legat och läst.
Bara tagit in denna extra, lediga ljuvliga dag.

(null)

(null)

Varit hos äldste bonussonen och hans familj och mamma AK.  Käkat gott, pulled chicken med grönsaker i mjuka tortillabröd, och så glass med kaffe. Byggt lego och snackat. Mätt som en plätt och påfylld med kärlek. 

(null)

Fått rapporter från Malmö att allt gått lugnt till. Dottern och vänner gått demonstrationståg för Palestina, att kriget i Gaza ska stoppas. Just nu extra känsligt med tanke på säkerhetsuppbådet som måste till för att Israel ska tävla i eurovision. Så mycket poliser, som redan placerade sig när jag var där förra helgen, och nu ännu mer. Av rädsla för terror. För att kunna avvärja om något sådant skulle ses.
Men som sagt, allt lugnt och mammas hjärta lugnt. 

I dina händer, kollar vi på.
En Netflixserie om gängkriminalitet, som ger så mycket tankar. Som berör och ger flera nyanser av grått. Som så mycket i livet så är det inte så tvärsäkert allting. Det mesta har flera spår, flera nyanser även när handlingarna inte kan vare sig förstås eller förlåtas. Medkänsla och olika lager finns mitt i allt vidrigt. Och det är verkligen vidrigt.
En riktigt bra serie men tuff.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: