Lyser upp och gör en glad.

(null)

Det är ju onekligen snyggt när solen skiner igenom regnmoln, som en fin tröst när jag dyblöt går vägen hemåt efter promenaden.
Gick upp till mina gamla hoods, som jag bott på i arton år av mitt vuxna liv. Handlade på gamla coop som jag också handlade mycket på.
När jag var nyinflyttad fanns där en Ica-butik, med världens goaste personal. Då kunde jag låna kundvagnen hem när jag handlat mycket, och sen komma tillbaka med den. Fiffigt!

(null)

Tokblöt in på bara kroppen, men ändå skönt att bara gå när en vet att det finns torra kläder i ett varmt hem när en kommer hem.
Skönt med rörelse efter jobbet.
Rensa huvudet efter många samtal och så roddande med en del privata sjukgrejer såklart. 
Njöt av stadens påskpynt på min promenix. Älskar att stan är så bra på att piffa vid alla högtider. Lyser upp och gör en glad!

(null)

Igår var jag superrastlös.
Hade tänkt att mest läsa efter träning men icke. Knoppen ville annat så det blev syltkakor och en rulltårta med kokos, vaniljcrème och citron - väldigt goda båda två.
Trevligt med lite kakor i frysen när en blir sugen och när fikasugna kommer på besök.
När jag var ung bakade jag jämt. Fick inga heltidstjänster då utan jag jobbade knappt 70 procent och bakade hela tiden. Tänker att när jag blir penchos så behöver vi nog införskaffa en särskild bakfrys så det inte finns några hinder liksom.
Gillar att baka stötvis nu, typ.
När lusten och tiden finns så är det roligt.
Bakar aldrig om jag inte har lust. Klokt ändå!

(null)

Nu blir det varma mackor-fix.
Och lite häng vid matbordet innan boken åker fram. 

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: