Som ett litet frö.

(null)

Oj vad skönt det är att sova gott om natten.
Var medvetslös när jag vaknade, och hade kunnat sova mer men oj vad skönt. Efter en kaffe och lite frulle hade natten gjort nytta. Och kaffet.

(null)

Full lulle på jobbet, härligt ändå tycker jag, när det ändå går att fixa. När det liksom löser sig innan en ska stämpla ut. 
Kollat in hur det funkar att skicka kallelser till operation via 1177, verkade himla bra faktiskt, och kul att utveckla det för dem som gärna tar emot digitalt. Att ha möjligheten till båda sätten, att kunna kalla när en jobbar på distans och att dessutom kunna spara en himla massa papper och porto. 
Spännande med nytt!

(null)

Tog på långfils och hikingbrallor, varm jacka och kepa för att ta en långpromenad efter jobb. Hämtade beställda majblommepins hos en vän som är mycket engagerad i majblomman. Fint att få en liten pratstund innan promenaden hem igen.

Gick igenom fina öster, mina gamla läkande-hoods liksom. Dit jag efter min skilsmässa flyttade med min älskade unge. Det är något visst med Öster.
Alla platser är väl kanske speciella, men på olika sätt. En del platser läker en ihop på, och de platserna har en speciell plats i ens hjärta.
Som en nystart och ett pusselläggande för det som ska hittas igen, och det som ska upptäckas. Som ett litet frö till något nytt.

Just nu trivs jag väldigt bra här, i vår fina lägenhet och i min alldeles underbara fåtölj med filt och värmedyna. Bästa grejen för lite knasig kropp, som just idag ändå varit en ganska bra en! 

Vi kollar på Dahmer, denna serie om en otroligt sjuk människa. En behöver kolla tidigt på kvällen för att få annat i skallen innan sömn. Han var riktigt sjuk och serien är så bisarr, så märklig då en ju bitvis tycker synd om honom för att han just är så skruvad och en undrar HUR det bara kan bli ett sådant kopplingsfel liksom. Verkligen bisarr.

Nu blir det lite läsning i ny bok: Shantaram, en feting på niohundra sidor. Började bara precis i den igår kväll, men hoppas jag fångas!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: