Projekt och ett bra datum.

(null)

Suttit hemma och jobbat, och ändrat om i patientbroschyrerna. Påbörjade för någon vecka sedan och blev idag klar med alla sex, utifrån det vi beslutade förra veckan. Någon profession som ska kolla över sin del, som jag inte äger också, sedan ett nytt möte för beslut om okej eller ifall fler ändringar behövs. Älskar det! Tycker det är så kul att sitta med sådant! Kände mig tillfreds efter jobbslut.

(null)

(null)

Fick besök av lillbonus som nu håller på att tömma sitt rum, som hon inte bott i sedan förra sommaren. Mysigt att sitta och snacka med henne en stund, höra om hennes planer i livet, om plugg, häst, samboliv och hemmafix.

Rummet hon haft har delats av med en vägg till mitt musikrum/kontor, så nu är planen att den ska rivas för att bli ännu ett stort sällskapsrum med piano, CD- och vinylhyllor, mer väggfast bokhylla, väggfasta sittbänkar under fönstren och, förutom piano och gitarrer som tillhör rummet, ska där bli ett biljardbord. Mannen ska fixa till ytterligare med musikanläggningen, och en tjock och fet matta ska ordnas och…så klart…nya tapeter!!

Har så klart börjat kolla, vill att det ska gå ihop med vardagsrummet i färgton för att kännas harmoniskt och varmt. Leker med projektet i huvudet och ska sedan upp till Växjö Färg och Tapet för att se de jag helst vill IRL. För att känna in. Känna på. Hänga upp förslagen på dörren så mannen också får känna in lite. 
Det kommer att bli ett härligt rum när det blir klart! Kul!

Nuvarande gästrum kommer att bli mitt kontor, så skrivbordet och farmor Majas gamla skänk ska in dit. Ska klura lite men det blir ett bra rum - för både mig, dottern när hon kommer hem och övriga nattgäster. Vi har lite extrasängar att placera på andra ställen i lägenheten om det skulle behövas också, då det finns både hjärte- och stjärterum här!

(null)

Tog ett styrkepass på gymmet, ännu ingen konditionsträning beroende på förkylningen. Hoppas snart att det vänder, fick kapitulera och påbörja cortisonkur idag efter inrådan av vårdcentralen. Varit där och donat med ett ont öra och diskuterat måendet just nu.
Träningen fyller dock sin funktion, kändes skön och bra - för kropp och kanske framför allt knopp!

(null)

Idag har jag och maken varit gifta i 4 månader, vi har bott i vårt hus med kollektivgrannarna i 9 år, Patrik fått goda besked om sin sedan länge bortlånade sommarbil som det nu finns en lösning med, och annat som är viktigt har idag klubbats igenom. 
Mannen fick feeling, var så glad och nöjd så det blev en spontanmiddag på Izakaya moshi - en riktigt bra, trevlig och mysig krog cirka 400 meter från oss. Så gott!

(null)

Sitter dock uppe sedan några timmar. Med halsbränna. Försökt anpassa höj- och sänkbara sängen men efter lång tid kände jag mig då rastlös så då är fåtöljen enda stället. Novalucol, fåtölj och bok får bli sällskapet en stund tills kroppen kan gå ner i viloläge igen.

Nåja. Sovit väldigt bra några nätter så en ska inte klaga!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: