Nu svajar hoppet lite.

(null)

Stannade vid Brahe hus på väg upp till Stockholm. Perfekt litet break med bensträckare, frisk luft och vacker vy.
Ett stopp på Max i Nyköping fick det bli också för att klara oss till kvällens besök på Made in sweden.
Gick väldigt bra att köra, bra flyt i trafiken och bra väder, och det bästa av allt: eminent sällskap!

(null)

(null)

(null)

Kaffe och muffins gillades av alla, så även av Edith. Papper med muffins smakade kanske allra bäst.

(null)

Efter en fruktansvärd natt med rossellungor och obefintlig sömn, massa inhalationer och uppesittning så kom vi i alla fall iväg till Täby. Vi hade siktet inställt på Titanic the artifact exhibition, och hämtade upp Tessan på vägen. En riktigt fin och stark utställning, en fin dag som nu landat i soffhäng efter en matbit. 
(null)

Taggade på utställning och med boarding pass som passagerare. Ingen av oss fyra män på passagerarlistan överlevde, utan stod med bland döda i första klass.

(null)

Faktiskt på riktigt ledsamt att känna sig som jag gjorde i natt. Som att 2018 kommer tillbaka som en käftsmäll där jag låter som en storrökare och där luften inte räcker till. Vill INTE. Har varit bra så länge ändå, trots lite perioder så har det ändå inte blivit rossel liksom, men nu svajar hoppet lite.
Hoppas att det vänder snart…har varit i dalande sedan mitten av augusti och förkylningen för tre veckor sedan puttade mig lite över kanten. Tungt onekligen. 
Det har varit så underbart att få känna mig som en nästan normalt fungerande människa!

(null)

Får se hur kvällen blir. Kanske en bit mat ute, ett glas vin men tidig kväll för min del. Med förhoppning om vila och sömn i natt.

Härligt att vara här ändå. Dagen har varit bra, kul med biltur i vackraste huvudstaden med fina människor. Soldis, arton grader och lediga dagar. Så bra ändå!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: