Följa signalerna.

(null)

En dimmig, trolsk morgon men lite varmare än igår morse. Vackert så det förslår. Kan bara tänka  hur vackert dimman sänker sig över ängarna i stugan, på landet-landet. Brukar vara hädiskt fint.

(null)

En lunch med kära Sanne på stan, godaste sushin i stada med en högst gravid kvinna. Så söt är hon med sin lilla telning där innanför. Så magiskt det är, det där med nytt litet liv. Hur det bara kan funka! Fem veckor till nedsläpp om allt sker enligt kalendern.

(null)

Var på vårdcentralen efter jobbet, med dels mitt trilskande öra och dels för att få kolla infektionsprover med tanke på klenlungor.
Under 5, och således inga basselusker utan virus som invaderat dem. Så mediciner som vanligt plus cortisonkur. Igen. Nåja. Det får vara så, vill bli kry och pigg nu tack!

Gick till Keun Joo och träffade vännen Susanne. Käkade gott, pratade en massage livet, saknad över de som lämnat, om de en har omkring sig, om samhället och det vi tycker felar. Fina timmar och mätt mage och superosug att träna efteråt. 
Så nej, det blev inte gymmet efteråt.
Det blev hem till maken, fixa naglarna och få lite massage av bästa massagebandet. Så skönt!

(null)

(null)

Blir tidigt i säng även ikväll, fortsatt så trött på kvällarna och har sovit som en sten i flera nätter. Det är ju bra och läkande tänker jag, så det är bara att följa kroppens signaler.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: