Varm i hjärtat.

(null)

Började dagen med sovmorgon, så otroligt skönt. Ganska slöa var vi innan vi väl kom upp, men sen låg vi väl i lite mer!
Fika på stan med mor och far, hem för att hämta bil och hämta släp och tillbaka för att sedan göra oss klara för en bröllopspresent i form av upplevelsedag. 

(null)

Vi blev hämtade  och mötte upp övriga för Challenge på Knock ’em down. Riktigt kul med olika utmaningar i tio olika rum. Vi var fyra på varje lag och alla var medverkande i alla moment. Efter det åkte vi vidare till Nils och Evas boende, och intog läckerheter på takterrassen, satt och pratade och njöt av lite Karlsson på taket-känslan.

(null)

En vilopaus med varm dusch, häng i fåtölj och soffa med myskläder och raggsockor fick det bli innan vi fixade till oss inför nästa upphämtning.

(null)

En väldigt mysig dag fortsatte i fin kväll hos Suzanne och Fredrik, med god mat och dryck, lekar, utmaningar, sång och musik, prat och skratt. 

(null)

(null)

Somligt var sannerligen smäktande, (eller inte) men inlevelseförmågan var på topp!

(null)

(null)

Nu är jag i säng efter promenad hem i skön natt. 
Är varm i hjärtat av all omtanke, allt fix och planering inför och under denna dag! Så otroligt fint ordnat och en riktig ynnest att få umgås en hel dag! 

Trött som en gnu, och glad,
Det blir lite scrollande och läsning innan jag kommer till ro, efter en dag full av intryck och av alkoholhaltiga drycker. Det kräver en speciell trötthet för att kunna somna.
Så värt det dock!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: