Lätt lovikadoft.

(null)

Sovit hyfsat med en runda inhalationer. Fick kanske lite papegojEdith i lungsen, eller var det bara en släng som vanligt.

Vaknade till sol, god frukost och utflyktsrunda. Kört till Saltsjöbaden och solsidan och så till Vaxholm. Tittat på vackra vyer, flådiga hus och åkt smala kringelikrokar. Insupit trevlighetspanoraman helt enkelt.

(null)

(null)

Ätit lunch i Vaxholm, som var god när vi väl fick den. Trodde nog att de var tvungna att fånga fisken innan de lade den på pannan, sådan tid tog det. För dröjsmålet fick vi en ursäkt och avdrag faktiskt. Ändå en helrätt reaktion. Brorsan och jag käkade strömming och potatismos medan de andra åt raggmunk och fläsk. Fint det!

När vi skulle ut och gå i vackra Vaxholm kom störtregnet. På två minuters skyfall blev vi tokblöta, somliga fick puttas och dras i backarna och inta inhalationer för att komma fram till bilen. Allt gott mot slutet ändå. 
En varm bil var skön efter blöta byxor och lätt lovikadoft av all väta!

(null)

(null)

(null)

Nu lite vila på rummet efter dagen.
Ska till brorsan om en stund, då han och jag ska bjuda på käk i hemmets lugna vrå. IT- och teknik doktorn Dahlberg ska pilla med en glappande högtalare. Kanske intas ett glas rödtjut medan mat ska puttra.

Nu ska ögon vilas en stund.
Kroppen må bli varm.
Gott så.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: