Fru otålig.

(null)

Jag har sovit inatt! Inhalerade med min lilla ailos innan läggdags och ökade också upp min långtidsantibiotika från igår. Kanske var natten en slump av välbehag, kanske var det kombinationen av medikamenter och möjligen ett smul flax. 
Efter kontakt med lungmottagningen idag så fortsätter jag med dubbel dos långtidsantibiotika tre dagar i veckan, tills det lugnar ner sig. Kanske kan jag återgå till ursprungsdos sedan, vem vet?

(null)

Vilken skillnad snälla lungor och sömn gör.
Gått bra att jobba, varit väldigt effektiv om jag får säga det själv och det är så jag trivs.
Tog en promenad men maken när jag kom hem, så väldigt härlig luft och vackra färger! Skönt att snacka om dagen medan en går.

(null)

(null)

Vi håller ju på med en liten makeover här hemma, eller ganska stor faktiskt. En vägg ska rivas och mitt kombinerade musikrum/arbetsrum ska bli musik- och sällskapsrum. Kanske kan det komma igång nästa vecka så jag fick ett litet ryck när jag hade slängt ihop varma mackor som låg och väntade på att få komma i ugnen. Då passade jag på att dra skrivbordet bort till min älskade unges f.d rum, numera gästrum. Fixade med förlängningssladdar och gjorde klart så att jag kan sitta där. Ska också flytta den skänk som stått i musikrummet, men eftersom den ska stå under teven i gästrummet måste teven på väggen höjas. Nåja. Jag får alltså vänta lite på just den flytten. 
En liten bit på väg i alla fall.

Sitter nu med massagemojen då jag så klart fick ont i mina muskler…från nacke till rumpa.
Ogenomtänkt träning och annan övning än vad kroppen liksom fixar går sådär…min kropp är ibland ett aber,..håller jag mig i skinnet så funkar livet, men lite utanför boxen så straffar det sig. Fru otålig som inte kan hejda sig utan hellre gör själv än att vänta på hjälp…japp, thats me!!!

(null)

Massagemojen är en otrolig kompis dock, lite värmedyna sen så blir det nog okej.
Nu filt och bok medan mannen kollar hockey. 

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: