I det lilla, så fint.

(null)

Gick ner på stan efter jobbet, för att kika in på M-OAS @m-oas dit den hudterapeut jag gått till, flyttat. Där huserar hon nu med en frisör, så bara de två i en skön, liten salong. Blev så glad  när jag fick veta att jag istället kan gå hit, ett par eller någon gång om året - efter känsla och lust. Har egentligen inga bekymmer enligt mig själv (om en på allvar frågar en hudterapeut om behoven en har skulle de förmodligen hitta massor, så det låter jag liksom bli) utan går dit för lyxen, för att det är skönt att unna sig lite. Att bara ha tid en stund under täcket med en trevlig människa som rår om en ett tag.
Har gått till henne några gånger nu och gillar hennes sätt. Känner mig välkommen på riktigt, och den känslan är fin. 
Som jag alltid haft hos min bästaste frisör, den där känslan, och det är inte självklart alls har jag insett.

(null)

Landat hemma efter ett pass på gymmet och dusch. Inväntar avkalkingen på kaffemaskinen så det snart ska dofta lite kaffe. Då blir det en kaffe och bok.
Fötterna på fotpallen och lugn.
Fredagslugn.

(null)

Igår var vi med jobbet på Knock ’em down, körde Challenge och käkade. Tackade av ett par kollegor som hittar på annat nu, och det grattades till de som fyllt jämnt och också till mig som gått och gift mig! En sådan överraskning! Fick fint presentkort på en inredningsbutik i stan, kul!

(null)

Musikhjälpen kommer till vår stad snart, så idag var det lite uppladdning. Det är en otrolig grej med ett sådant engagemang från så många människor. 

(null)

Nu doftar mitt kaffe kanel, Bo Kaspers sjunger så fint på nya riggen här i mellanrummet.
Livet ändå.
I det lilla. Så fint. Så mycket att ta in och vara glad, och tacksam över. Mitt i det grå, i dalarna som är. 

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: