Annorlunda idag mot imorgon.

(null)

Den lilla mattan kom idag…!
Maken och vännen Göran åkte och hämtade detta tunga as….och bar upp den. Vi var ju tvungna att testa den innan ihoprull igen då det ska snickras och elektrifieras och allt möjligt innan vi är komna dit. Väntar ändå på duk till biljardbordet så det går inte att få upp heller än. Men snart så säger det väl lite som ett poff - allt på en gång typ!

Mattan är väldigt mjuk och skön, skulle kunna vara så att det är en bra plats att ligga på rygg och bara glo-rakt-upp-i-ingenting-ställe. Det behövs några sådana platser.

(null)

Pyntat på jobbet, med en styck adventsstake. 
Blir ändå mysigt, och välkomnande.
Frusit som tokar idag, så mycket att min galna kollega trädde benen i dunjackans ärmar för att värma sig. Jag satt med tröja över axlarna, körde lite upphopp och hoppsasteg för att bli varm.

Gick på stan efter jobbet och frös igen.
Handlat lite julklappar faktiskt, vilket är ovanligt tidigt för att vara jag. Frös även då så nu, efter stuvade mackisar och falukorv sitter jag med värmedyna under ullfilten.

(null)

Sovit lite oroligt i natt. 
Drömde konstigt, och hade magkatarr så det blir ännu tidigare i säng i kväll.
Så skönt att lägga sig tidigt för att läsa längre liksom. 

Har så många böcker jag vill läsa nu, så som Wennstams Döda kvinnor förlåter inte, Andrev waldens Jävla Karlar och Mohammadis Vit Tortyr. Inväntar tills de kommer i pocket innan jag köper dem. 
Tur jag har några andra böcker före dess, både lånade och egna. Lite som kläderna, att jag måste känna för färgerna, för stilen just denna dag. Så är det med val av böcker också. Måste kännas rätt med genren jag väljer, stilen. Idag kan vara annorlunda i känslan mot imorgon. 

Kram ❤️ Johanna 


Kommentera här: