Som klippt och skuren.

(null)

Foto: Anders Bergön.

Jäklar vilken fotograf han är! Är så nöjd med bilderna, med ljuset. Livet som syns igenom dem. Minnena det väcker. Känslorna av en alldeles magisk dag.

(null)

Fint att ha bilder på närmsta familjen, i olika konstellationer. Här Frida-Hedvig och sambon Oscar,  Kamilla med maken Dennis och sen Dante med livskamratenBirgitte.
 
(null)

Dante & Birgitte. 

(null)

Oscar & Frida-Hedvig.

(null)

Dennis & Kamilla.

(null)

Mina fina föräldrar Maria & Boje.

(null)

Felicia & Patrik.

(null)

Fanny & Patrik.

(null)

Fanny & Fanny.

(null)

Dante, mamma AK och Dennis.

Sov åtta timmar utan uppehåll i natt, så väldigt skönt och förmodligen jätteviktigt för att återhämtningen.
Var och gick i bokhultet och tränade ett litet pass, och har sedan packat, suttit på balkongen och läst, kört en sväng med nya, fantastiska bilen med Frida. Det är en riktigt pigg liten gul sol, med snygga detaljer och lycklig färg. En sådan lyx!
Har också cyklat en sväng, tittat på fler bilder. Tagit in dagen ännu mer. Min och min makes dag! Hur fint låter inte det!

(null)

Imorgon förmiddag åker vi på bröllopsresa, maken och jag. Känns overkligt även om vi planerat det länge. Nu ska det ske, och det blir en lite längre resa än själva bröllopsdagen var.
De där timmarna den 27 maj flög verkligen fram. Ett helt makalöst dygn!

Ni kommer att få hänga med på vår resa, och höra vad som händer. Själv har jag aldrig varit borta så länge som vi nu ska, så bara det blir spännande! Jag älskar hemma, men jag gillar också att resa och se mig om. Få nya intryck, en annan vila och andra perspektiv. 

Hemma kommer kollektiv och familj att passa hus och blommor tills vi landar på svensk mark igen. Tyvärr har min brudbukett vissnat nu. Men oj vad fin den var! Den var som klippt och skuren för mig! Tack @pmflora för ett fantastiskt jobb!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: