Som har det där.

(null)
Foto: Anders Bergön

(null)
Foto: Anders Bergön

Tänk att ha en fotograf med sig nästan hela dagen, som fotar såväl porträtt som "där-det-händer-bilder". Någon som ser vad som blir bra, snyggt eller kul. Som liksom bara har det där, ni vet! Underbart att få lite bilder till sig nu, några i taget. Det gör att dagen kan upplevas om igen, och det är sannerligen en sådan lyx. Vill vara i bubblan, i känslan. Det var verkligen en ynnest att få uppleva.

(null)

Idag har det varit en skön dag.
Lite slapp men tidig morgon, långfrukost och sedan en stund på balkongen. Satt där för att tacka alla för presenterna. Öppnade allt igår, skrev upp vilka som gett vad och njöt av alla påhittigheter. Så mycket goda och trevliga presenter, så många bra idéer och vackert inslagna saker.

(null)

Tvättat nya bilen, och gjort lite ärenden för att ikväll njuta av Peters paella med gott vin därtill. Sjukt lyxigt och så mysigt att få en kväll med kollektivet i stilla sommarkväll. 

(null)

Kocken instruerar Frida-Hedvig om hur göra läckerheterna så att hon sedan ska kunna göra detta och liksom bjuda igen. Otroligt snygg och god mat!

(null)

Känns så fint att mannen min är min make nu. Ändrar ju inget med relationen men det känns liksom fint, lite stort sådär. Och väldigt vuxet. En kanske kan få känna sig lite vuxen?

(null)

Att ha två präster som vi både känner var en riktig hit. En bra kombo, skön stämning med högtidlighet men också massa humor. Så rätt för oss!

(null)

Fick fina bilder från bonussönernas mamma, som samlat ihop barnen för fotografering. Underbart att få ta del av!

 Nu ska denna människa gå och lägga sig. Otroligt trött. Hoppas på god sömn inatt, det har inte varit så bra bevänt med det senaste dagarna. 
Trött men glad.

Imorgon blir det packning på schemat!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: