Som att vara i en tvättmaskin.

(null)

Det har varit som att vara i en tvättmaskin idag, som en känslostorm med högt och lågt, gråt och skratt.

Efter att igår ha putsat min lilla röda bil, in- och utvändigt så var det idag dags att åka med henne till bilaffären där inbytet skulle ske. Grät i mitt farväl, över en fantastiskt bra och trogen bil, över många minnen jag har med den med allt från flyttar av dottern i Stockholm, till sköna mysutflykter på allsköns ställen till vanliga små ärenden. En otrolig bil som nu är tio år, varav sju år i mina ägor.
Idag växlade vi bil på riktigt då, invigt min gula sol med körning från Karlskrona, och så till och från landet-landet där vi installerat våra engelska vänner. Och min gula sol är magisk! Kvick, stadig och superfräck verkligen. Är redan kär, och har välkomnat den ordentligt!

(null)

Vi har varit iväg många timmar denna dag, men ikväll blev det dags för presentöppning. Helt otroligt vilka presenter vi fått!!!! Är helt tagen, och väldigt imponerad av all påhittighet. Så mycket trevligt, fint, roligt och vackert vi fått. Återigen, så mycket kärlek. 
Säger tack från hjärtat så här just nu, ingen nämnd, ingen glömd, men verkligen suuuupertack!!!

(null)

Fick lite fina bilder, tagna av vår käre granne som var med oss på förmiddagen. Fint med några från vår trädgård. Vilken stilig man jag har, i blå smoking….! Så jäkla schnygg!

(null)

Fyra ljuvliga bönor, nuvarande och före detta kollegor i sommarens vackra färger. Malin, Lotta, Suz och Frida. 

(null)

Snyggaste grannarna, Peter och Åsa.  Så jäkla fina i bröllopskläder!!

(null)

Vännen Helena, vacker som en dag!
Det var så rörande när vi kom ut från kyrkan, att alla var så otroligt vackra i härliga färger, glada och kärleksfulla….så många wow för denna dag! Så mycket att ta in!

(null)

Bonussöner med respektive och mamma AK framförde en fantastisk sång, som värmde hjärtat ordentligt. Bonusdöttrar höll tårdrypande tal, precis som svågern. Många roliga, klipska, och superbra tal verkligen. Vilken kreativitet, vilket jobb alla lagt ner! 

(null)

Peter och Marika, fina vänner från Nyköping. 
Så underbart med alla som ville komma!!

(null)

Connie, Patrik (älskar detta leende och skratt!) och Mark. 
(null)

När dansen var igång ville somliga hålla till på högre höjder. 
All detta bjussande, galenskap och glädje….! Det är så härligt, att alla släpper allt och ger järnet. 

(null)

Norska kusinfruarna Jeanette och Ann i vackra nationaldräkter. Väldigt fina!

(null)

AK lyckades fånga dessa godingar  på bild! Inte enkelt kan jag säga. Så fin bild!! Oscar och Frida.
(null)

Är så nöjd med hur vi såg ut, med kläder, blombukett och makeup för min del. Älskar klänningen och hängde den i sin påse med förhoppningen att någon av tjejerna skulle vilja gifta sig i den.  Vem vet.

Jag är faktiskt gift!
Så vuxet det låter. Men också väldigt härligt!

Kram Joey ❤️

Kommentera här: