Vad ska jag nu planera…?

(null)

Sovit gott inatt. Kanske säger kroppen att den nu börjar fatta tidsomställningen? Hoppas det!
Vaknade vid 01 någon gång av världens regn, så stoppade i öronproppar och somnade in. Sov så gott när klockan ringde att maken fick skaka liv i mig. 

(null)

En skön morgon, med dubbelkaffe, Smp och sedan frisörbesök. Massage av hårbotten så jag nästan somnade…gud så skönt!
Handlade på Coop på hemvägen, och gick sedan till gymmet för ett skönt svettopass. 
Har varit och köpt nya blommor till balkongen, både till balkonglåda och golv. De andra var rätt trötta och i natt lite sönderpiskade av regnet.
 
(null)

Sa till mannen min innan vi åkte hem från Kalifornien, att jag kanske ska börja planera för nästa fest. Då tittade han på mig lite skeptiskt och tyckte att jag kunde vänta lite tills vi smält senaste månaderna. Det må han ha rätt i!

Ändå är det konstigt att inte längre ha något så stort att liksom sätta tänderna i och planera in i detalj så långt det går. Det är ju så kul!! Resan med planeringen inför bröllopet började dagen efter frieriet i min hjärna. Från nyårsdagen 1 januari har jag levt med idéerna och bockat av de vi bestämt oss för, i tur och ordning. Checklistor för varje idé, för alla beställningar, kontakt med alla iblandade, körschema för dagen, tider som bestäms för avhämtning av beställningar…många grejer är det att ha koll på men kul är det! 

(null)

Älskade blommorna! Tänk att få ha favoritblommorna i buketter, till dukningen, i kyrkan. Som genomgående tema.
Så otroligt glad för hjälpen jag fick med dukningen, allt fix för att det skulle bli det lilla extra. För att det liksom skulle bli vårt bröllop, präglade av oss.

(null)

(null)

Tänker tillbaka på dagen före bröllopet, hur fint det var att samlas och fixa, att snacka igenom och ta en bit mat ihop med dem som dykt upp en dag tidigare. Att landa in till den stora dagen. 
Och som den blev, den där dagen! 
För oss kunde INGENTING blivit bättre. Inte en sekund av dagen hade kunnat bli bättre än den blev! 

(null)

(null)

Maten och vinerna var toppen! Stadshotellets festfixare är helt otrolig, så lyhörd och så kunnig.

(null)

Att ha tema på en fest, vilken som, är ju fint! Det förhöjer det sköna liksom. 
Och gult, det blir i alla fall jag väldigt glad av!

(null)

Dessa små organzapåsar köpte jag långt innan bröllopet, och satt en varm dag i maj och hällde i grötris. Ett pilljobb onekligen.
Liksom vännens jobb med spetsduken i korgen, för mig omöjligt att fixa men för henne en baggis! 
Och så de ljuvligt underbara toastmadame och toastmasters…utan dem inget bröllop. Deras förmåga att sy ihop allt under festen…oj oj! Förstår vilket otroligt jobb de lagt ner och är så tacksam för det. Kunde inte blivit bättre, det heller. De har haft koll på allt, och på alla med den äran.

(null)

Suttit i dagar och gått igenom alla bilder som vi fått skickade till oss från fotografen, och nu är de under bearbetning och är snart i min dator. När jag ser bilderna från dansgolvet blir jag danssugen, det säger väl en del om känslan? Han är otrolig, den där Anders Bergön!

Jag ska hålla igen lite, inte planera för något större än en liten grillkväll imorgon med goda vänner. Det blir lagom.
På måndag ska jag åter påbörja jobbet där allt är planering. Får nöja mig med det ett tag kanske. Men en vet ju aldrig…

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: