Hålla ut några timmar.

(null)
Väcktes kvart i 7, med kaffe och Smp på sängen, av en morgonpigg och jetlaggad man. Då skulle han ut och gå, pigg sedan 03. Jag själv somnade vid 02, så vi är lite ur led. Väldigt skönt att inte behöva stiga upp halv 6 på morgonen för att jobba utan att en får komma in i gängorna igen i lugn och ro.

(null)

Drack mitt kaffe, åt lite bär och Yoggi och gick sedan till gymmet för ett första träningspass på tre veckor. Kändes bra ändå, lite ont i knäna idag men annars är kroppen hyfsad idag. Den ilande smärtan jag hade måste ju tytt på att någon nerv som blev klämd efter bilresor typ. Skönt i så fall.

Fortfarande vackert här i trädgården! 
Stäppsalvian är ju så fin i färgen tycker jag.

(null)

Tvättat en jäkla massa idag, fixat med lite ärenden, hämtat mat på Maxi och KÖRT MIN NYA BIL!!! Den är hädiskt kul att köra och dessutom alldeles galet snygg!
Blir så glad av den!
Hoppas min röda pärla fått en glad ägare också, det är den värd!

(null)

Hur snygga är dessa Dr Martens med klack? Tycker de är grymt coola. Ska beställa vanliga kängor nu, då mina gamla gått och dött. Bor ju i dem på höst och vinter-halvåret så de blir ju väldigt välanvända och går till slut sönder. Haft de kanske 200 dagar om året i 6-7 år så det är ju ändå bra!

(null)

Hälsat på mor och far i eftermiddag. Cyklade dit. Är så galet nöjd med min elcykel! Mamma hade bakat mjuk pepparkaka och bjöd på kaffe, inte dumt alls och dessutom Patriks absolut favoritkaka.

Nu blir det matfix, laxgryta och havreris med massa grönsaker. Det blir alldeles perfekt det!
Känner att jag börjar bli duktigt trött nu, men det gäller att hålla ut några timmar till för att kunna vända tiden. 

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: