Sommar och glada människor.

(null)

Efter jobbet stack vi till Karlshamn i min lilla gula sol, till vänner för årliga sommarfesten. Gick ner lite på stan där det var trevligheter (östersjöfestivalen) med matstånd, musik, veteranbilar och strosande människor. Åt en god glass, stod och lyssnade på härlig folkmusik från Belgien och gick sedan tillbaka till vännernas mysiga hus och trädgård.
Och här var liksom sommaren!

Trevligt att återse människor en träffat förut, att få klassikern stekt fläsk i källarfranska med salladskål och magiskt god sås med syrlig smak. Så gott, och bara något en äter här.

(null)

De sa att sommaren kom tillbaka idag, medan jag nog trodde att de haft fint våra kalla veckor, men nej. Väldigt skönt med plus tjugo fram till tidig kväll i alla fall, men sedan kom både kylan och mörkret.
En sådan tur att de har soffor inomhus också!

(null)

(null)

Mysigt att höra musiken från stan, myllret och skriken från karusellerna. Sommar och glada människor.

Ska börja läsa en ny bok av Liane Moriarty, gillar hennes böcker. Avslutade sista boken om de sju systrarna igår, och vill läsa om hela serien. Fångades av den. Av de utmålade berättelserna, av språket, av sagovärldarna som beskrivs så att en hade velat leva varje systers liv. Men nu ska jag gå vidare med lite andra böcker för ett tag.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: